2015. április 15.

Ami, a csillagok gyermeke


Magával ragadó történet, egy földi és egy földönkívüli gyerek beszélgetése. Az 1986-ban spanyol nyelven publikált könyv azonnali siker lett, sok nyelvre lefordították, és olyan spirituális vezetők ajánlását is elnyerte, mint II. János Pál pápa.

Földünk sorsáról, a földi és más, nálunk fejlettebb civilizációkról, Istenről, kozmikus törvényekről és kozmikus testvériségről, vegetáriánusságról és még sok-sok egyébről...

A magyar nyelvű pdf fájlt itt találod meg: Ami, a csillagok gyermeke

2 megjegyzés:

 1. Hálásan köszönöm eme nagyszerű és csodálatos igaz történetnek- mesének a lefordítását és közzétételét!

  Engem a Kis Herceg című könyvre emlékeztet a leginkább az Ami a csillagok gyermeke, ami szintén egyik nagy kedvencem.
  Ez a mese, a Csillagok Gyermeke egy elképesztően jól megírt gyönyörű szép történet, amely segíthet nekünk választ kapnunk az univerzum és az életünk legfontosabb kérdéseire! Ez a könyv sokkal több egy kitalált történetnél vagy képzelgésnél, hihetetlen mértékű és mennyiségű tudás és bölcsesség van benne. Nagyon szerteágazó egy írás ez, amely az élet minden fontosabb területére kiterjed, kezdve a társadalmi-szociális, gazdasági, tudományos, és spirituális kérdésekig. Ez az írás több puszta szellemi fantázia szüleménynél, a lélek isteni mélységeiből fakad. Remek és átfogó iránymutató írás ez az élethez magához, ami egy fantasztikus spirituális utazásra invitálja az olvasót.
  Csak ajánlani tudom minden nyitott szellemiségű embernek ezt a felettébb intelligens és csupaszív mesét!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Zsolt! Örülök, hogy tetszett a könyv! Már a folytatását is elolvashatod ugyanitt, a blog legutolsó bejegyzésében, a címe: Ami visszatér. Remélem, sok örömre és boldogságra találsz a könyv által!

   Törlés