2015. április 15.

Ami, a csillagok gyermeke


Magával ragadó történet, egy földi és egy földönkívüli gyerek beszélgetése. Az 1986-ban spanyol nyelven publikált könyv azonnali siker lett, sok nyelvre lefordították, és olyan spirituális vezetők ajánlását is elnyerte, mint II. János Pál pápa.

Földünk sorsáról, a földi és más, nálunk fejlettebb civilizációkról, Istenről, kozmikus törvényekről és kozmikus testvériségről, vegetáriánusságról és még sok-sok egyébről...

A magyar nyelvű pdf fájlt itt találod meg: Ami, a csillagok gyermeke

4 megjegyzés:

  1. Hálásan köszönöm eme nagyszerű és csodálatos igaz történetnek- mesének a lefordítását és közzétételét!

    Engem a Kis Herceg című könyvre emlékeztet a leginkább az Ami a csillagok gyermeke, ami szintén egyik nagy kedvencem.
    Ez a mese, a Csillagok Gyermeke egy elképesztően jól megírt gyönyörű szép történet, amely segíthet nekünk választ kapnunk az univerzum és az életünk legfontosabb kérdéseire! Ez a könyv sokkal több egy kitalált történetnél vagy képzelgésnél, hihetetlen mértékű és mennyiségű tudás és bölcsesség van benne. Nagyon szerteágazó egy írás ez, amely az élet minden fontosabb területére kiterjed, kezdve a társadalmi-szociális, gazdasági, tudományos, és spirituális kérdésekig. Ez az írás több puszta szellemi fantázia szüleménynél, a lélek isteni mélységeiből fakad. Remek és átfogó iránymutató írás ez az élethez magához, ami egy fantasztikus spirituális utazásra invitálja az olvasót.
    Csak ajánlani tudom minden nyitott szellemiségű embernek ezt a felettébb intelligens és csupaszív mesét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsolt! Örülök, hogy tetszett a könyv! Már a folytatását is elolvashatod ugyanitt, a blog legutolsó bejegyzésében, a címe: Ami visszatér. Remélem, sok örömre és boldogságra találsz a könyv által!

      Törlés
  2. Én személy szerint most találtam rá a két könyvre aminek kiváltképp örültem. Szeretném megkérdezni h a harmadik része is le van fordítva ?

    VálaszTörlés
  3. Szia! A harmadik rész nincs lefordítva. Sajnos eléggé más a stílusa és üzenete, kb. mintha más ember írta volna. Mielőtt elolvastam, biztos voltam abban, hogy a belső Földről lesz főleg szó benne, de sajnos nem.
    A belső Földről Dianne Robbinsnak van egy nagyon jó, telepatikus úton kapott üzenetekből álló könyve, angolul, és pár nyelven, magyarul tudtommal nincs meg, nekem nem volt rá időm. Itt van az ő weboldala: http://diannerobbins.com/ Erről szól részben a Világ vegán lesz! előadásom pár évvel korábbról: https://www.youtube.com/watch?v=bR5IbGvdZLQ
    Illetve a Supreme Master TV készített egy 2 részes videót, amit itt találsz:
    http://video.suprememastertv.com/vod/video/2018/0107/0096-UL-Hollow-Earth-p1o2-700k.mp4
    http://video.suprememastertv.com/vod/video/2018/0114/0103-UL-Hollow-Earth-700k.mp4

    VálaszTörlés